Stubfræsning og rodfræsning

rodfræsning og stubfræsning
rodfræsning og stubfræsning

Med stubfræsning fra RODMANDEN bliver det ikke en “ommer”​

Vi fræser dybere (op til 40 cm)og bedre end mange af vores konkurrenter, og tilmed til en lavere pris.

Hos RODMANDEN kommer der ikke yderligere omkostninger oven i prisen, såsom miljøtillæg, dieseltillæg osv.

Tilbudsprisen som bliver opgivet, holder…og er tilmed en af landets billigste..

Rodfræsning (stubfræsning) er en billig og let måde at fjerne træstubbe på sammenlignet med traditionel opgravning og bortkørsel af stub med lastbil.

Ved rodfræsning skæres træstubben i stykker ned til en dybde af op til 30-40 cm.

Vores maskine er en top professionel maskine der klarer opgaven 110 %, så jorden er klar til nyplantning i helt ned til 40 cm dybde.

Normalt vis fræses stubben “kun” ca 15 cm under niveau, hvis det drejer sig om stubbe i bede/græsplæner hvor der ikke efterfølgende skal plantes…

Herefter kan hullet jævnes med jord, og der er ingen spor efter træstubben. Muldet/fliset som er tilbage, kan anvendes i bede eller under buske.

Rodmanden bortfræser siderødder 5 cm under jorden uden ekstra beregning.

Rodfræseren efterlader ikke trykskader på græsplæner.

Tilbud fra Rodmanden er baseret på at kunden selv udfylder hullet efter rodfræsning og selv fjerner flis.

Bambus/hæk/hegn

rodfræsning og stubfræsning

Hegn og buske​

Nedskårne hegn og buske kan med fordel fjernes ved stubfræsning. Det bedste resultat opnås når hæk og buske er skåret helt ned.​

Rodfræsningen efterlader løs jord blandet med flis fra rødderne. Dette kan let jævnes, og der kan direkte sås græs eller beplantes på ny.

​Bambus​

Rødder fra bambus kan også fræses i stykker. Det bedste resultat opnås når bambussen er skåret helt ned.​

Stubfræsning og effektiv fjernelse af trærødder

Har du brug for pålidelig stubfræsningsmand til at fjerne træstumper og rødder fra din ejendom? Vi tilbyder professionelle løsninger, der sikrer effektiv fjernelse af trærødder og skaber plads til nye projekter og beplantning.

Vores stubfræsningsudstyr og erfarne medarbejdere sikrer, at selv de mest indgroede trærødder fjernes præcist og fuldstændigt. Vi prioriterer sikkerhed og effektivitet for at give dig et smukt og sikkert udendørs miljø.

Uanset om du har brug for fjernelse af trærødder til havearbejde, bygningsprojekter eller landskabsdesign, kan vores stubfræsningstjenester imødekomme dine behov på en pålidelig og professionel måde.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores stubfræsning og fjernelse af trærødder-tjenester og få en skræddersyet løsning til din ejendom. Lad os hjælpe med at forvandle dit udendørs rum.

Tags: fræsning af stubbe – rodfæsning – stubfræsning – fjerne træstubbe – fjernelse af trærødder